/Sprievodca výberom darčeka 2018

Sprievodca výberom darčeka 2018

Pokiaľ vás nebaví predvianočný ošiaľ a preplnené obchody, urobte si vianoce pohodlnejšie a nakúpte si vianočné darčeky z pohodlia vášho domova. A nie hocijaké darčeky! Potešte sa tento rok s darčekom šetrným k životnému prostrediu. Či už ide o solárne dekoračné osvetlenie, vianočné LED reťaze, osvetlenie stromčeka alebo unikátny darček pre vašich blízkych. Spravte si kávičku alebo čaj, pohodlne sa usaďte a hor sa do nakupovania.

Darček pre muža

Každý vie, že vybrať unikátny darček pre muža nemusí byť tá najľahšia úloha. Nikdy nič nechcú, nič nepotrebujú a všetko majú. Ale každý chlap si aj tak zaslúži poriadny darček. Najlepšie praktický, ktorý sa mu často zíde. My vám presne takéto darčeky ponúkame. Výbava do auta, solárna nabíjačka, dynamo baterka či prenosný solárny panel.

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.