/7 tipov na vianočný darček pre ženu
darček pre ženu

7 tipov na vianočný darček pre ženu

Vybrať ten správny darček pre ženu nie je vždy jednoduché. Ak vám doteraz ešte nič nenapadlo, nebuďte zúfalý. Na inšpiráciu sme pre vás spísali darčekového poradcu, s ktorým nájdete ideálny darček pre každú ženu, či už je to vaša partnerka, mamina, babka či sestra. Darček potom už len stačí doplniť vlastnoručným prianím, vďaka ktorému bude ešte originálnejší a osobnejší. Poďte sa teda pozrieť, čo sme pre vás a vaše najmilšie ženy pripravili.  

1. Vyhrievané ponožky Glovii GQ s diaľkovým ovládaním

Asi každý z nás pozná ženu, ktorej je neustále zima. Darovať jej ponožky je síce vianočným klišé, no so špeciálnymi vyhrievanými ponožkami určite zabodujete. Vyhrievané ponožky Glovii Gq totiž majú zabudovanú powerbanku a diaľkové ovládanie, vďaka čomu si bude môcť žena sama regulovať dávku tepla, ktoré sa jej dostane.  

2. Prírodná kozmetika

Ak ste zástancom vianočnej klasiky, každú ženu určite poteší kvalitná kozmetika. V poslednom čase však stále viac a viac počúvame o tom, ako je dôležité šetriť nielen životné prostredie, ale aj svoje zdravie. Ak preto chcete žene dopriať to najlepšie, čisto prírodná kozmetika je tou správnou voľbou.

Prečo by ste však mali dať prednosť prírodnej kozmetike pred chemickou? Prírodná kozmetika je k pokožke jemnejšia a šetrnejšia, než tá chemická. Navyše, je šetrná aj k prírode, keďže je biologicky rozložiteľná a neznečisťuje vodu. Je teda ideálna pre každú ženu, ktorá sa starostlivo stará o svoju pokožku, no aj našu prírodu.

3. Rádio do sprchy

Ak sa aj vaša žena veľmi rada sprchuje a ešte si popritom aj spieva, máme pre ňu praktický a zároveň vtipný darček. Rádio do sprchy totiž poteší každého, kto nemá rád ticho a pomedzi kvapky vody si rád spieva svoju obľúbenú pieseň. Rádio si energiu vyrába priamo prostredníctvom spotrebovanej vody, a tak je to aj veľmi ekologický, ekonomický, spoľahlivý a samozrejme i bezpečný darček pre ženu.

4. Úsporná sprchová hlavica

Každá žena ocení po náročnom dni dlhú sprchu. Ak jej navyše do sprchy nainštalujete aj spomínané rádio, z kúpeľne sa tak skoro nedostane. Aby teda váš rodinný rozpočet toľko neutrpel, nainštalujte jej do sprchy úspornú sprchovú hlavicu, s ktorou si bude môcť svoj večerný rituál vychutnať bez výčitiek z vysokého účtu za vodu.

5. Záhradné solárne lampy TrueFlame Mini SS9995

Nádherné dizajnové solárne osvetlenie TrueFlame s efektom mihotavého svetla sviečky poteší ženu, ktorá rada zveľaďuje svoju záhradu či dvor. Nielenže osvetlí záhradu alebo terasu, ale je aj unikátnym dizajnovým kúskom, ktorý ulahodí každému oku.

6. Solárna dekoračná sviečka Esotec Deco Dream

Dizajn lampy v tvare závesnej sviečky v spojení so žltým mihajúcim svetlom je ideálnym spoločníkom pre večerné posedenie v záhrade, na záhradné párty, no aj ako čarovné osvetlenie terasy či balkónu. Poteší ženu každej vekovej kategórie, ktorá si rada užíva magickú večernú atmosféru.

7. Darčekový poukaz

Nie ste si istý, čím by ste ju naozaj potešili? Potom je to jednoduché: využite možnosť darčekovej poukážky. Stačí si len vybrať sumu, za ktorú by ste jej darček chceli venovať, a ona si už sama vyberie to, čo jej urobí najväčšiu radosť. Je to jednoduchý, no na druhej strane praktický a využiteľný darček, ktorý určite poteší.

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.