/Vyhrievaný pelech pre domácich miláčikov Glowii GPETH Large

Vyhrievaný pelech pre domácich miláčikov Glowii GPETH Large

Teplo aj pre vašich domácich miláčikov

Hoci sa vonku slnečné lúče sem tam stále objavujú, zimné obdobie sa už pomaly blíži a netreba zabúdať na zvieracích členov rodiny. Sú to práve oni,  ktorí nie vždy dobre znášajú teplotné zmeny a výkyvy počasia.

Predstavujeme vám vyhrievaný pelech pre domácich miláčikov Glowii GPETH Large.

vyhrievany pelech

Praktický a pohodlný

Glowii GPETH Lagre ponúka výborný spôsob, ako udržať vašich štvornohých priateľov v teple. Je veľmi praktický a pohodlný. Vyhrievaný pelech je vhodný aj pre zvieratká, ktoré sú staršie a majú rôzne zdravotné problémy ako napríklad problémy s kĺbmi.

pes v deke

Vyhrievanie im tak uľaví od bolesti a stuhnutia. Veľkosť pelechu je vhodná pre psov väčšieho vzrastu, prípadne pre viac mačiek. Rovnako pomôže zvieratkám, ktoré majú krátku alebo riedku srsť. Pelech je vyhrievaný pomocou karbónových vlákien, ktoré vyžarujú infračervené žiarenie a tým stimulujú krvný obeh. Silný napájací kábel a dva teplotné senzory poskytnú vaším štvornohým priateľom maximálny komfort a bezpečie.

Vyhrievací pelech nenáročný na údržbu

Ako to všetci dobre poznáme, život s domácimi miláčikmi sa nezaobíde bez denného upratovania. Vyhrievaciu podložku je možné jednoducho vybrať a nechať ju oprať v práčke. Pelech je čalúnený, čo umožňuje nenáročnú údržbu a je vyrobený z odolných materiálov, takže sa nemusíte báť, že by ho váš domáci miláčik poškodil.


Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.