/Predstavujeme vám novú značku – FREEPLAY – čistá energia pre kemping, aj letný festival
kemping-dynamo-nabijacka-mobil-iPhone-smartphone-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-banner

Predstavujeme vám novú značku – FREEPLAY – čistá energia pre kemping, aj letný festival

Freeplay Energy bola založená v r. 1994 po vynáleze „hodinového rádia“ od inovátora Trevora Baylisa. Bolo navrhnuté tak, aby pomohlo zastaviť šírenie AIDS v Afrike tým, že poskytuje tak veľmi potrebný prístup k zdravotným informáciám a poradenstvu. (princíp hodinového rádia je založený na dyname. Po niekoľkých otáčkach sa dobije na hodinu spoľahlivej prevádzky)

Náš úspech vo svete je záväzkom

Freeplay má výbornú povesť pre bezkonkurenčnú  kvalitu a dlhoročné skúsenosti. Naša pozícia na špičke tohto druhu produktov nie je len úspechom, ale aj záväzkom.  V súčasnosti sa freeplay sústreďuje na výrobky čistej energie pre ľudí, ktorí žijú dočasne, alebo trvale mimo dosahu elektrickej siete (off-grid). Vďaka našim znalostiam v oblasti dynamo, solárnej energie a skladovania energie v batériách sú naše výrobky spoľahlivé a cenovo dostupné.

V modernej spoločnosti , aj v krajinách tretieho sveta.

Tvoríme inovatívne technológie s dôrazom na dizajn a výkon, predovšetkým však hlboko chápeme našich zákazníkov. Naše produkty umožňujú ľuďom v najchudobnejších častiach sveta získať prístup k čistej energii, informáciám a bezpečnej zábave. Freeplay je hrdá na podporu OSN Global compact 10 princípov v oblasti ľudských práv, práce a životného prostredia.

Poďme sa pozrieť bližšie na výrobky Freeplay.

Kempingový lampáš INDIGO Plus


kempingovy-lampas-lampáš-dynamo-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1

Kempingový lampáš INDIGO Plus

Trávite čas v prírode, na rybačke, v kempe, či len tak sa túlate po horách? Už sa nestane, že by vás zaskočila vybitá batéria, vlhké drevo, alebo núdza, keď potrebujete zpoľahlivý zdroj energie.

Nezávislý zdroj svetla so vstavanou kľukou, takže sa vám nikdy nevybije a je vždy pripravený.  Na niekoľko hodín svetla stačí chvíľa točenia kľukou. Obsahuje 9 fysokosvietivých LED diód pre 360° lúč a 1 supersvietivú LED pre bodový lúč. Kolieskom nastavíte intímne nočné osvetlenie (70 hodín) alebo plný výkon na 5 hodín.  Bodový lúč vydrží 50 hodín.

Kempový lampáš môžete nabíjať aj pomocou USB, alebo pripojiť tento 2W solárny panel. S Indigo plus kempovým lampášom sa nemusíte báť tmy, alebo vybitého mobilu ani ďaleko od civilizácie.

V našom E-shope za 39,90 >>

kempingovy-lampas-lampáš-dynamo-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1kempingovy-lampas-lampáš-dynamo-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1kempingovy-lampas-lampáš-dynamo-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1

 

 Freeplay solárny panel 2W

kempingovy-solarny-panel-lampáš-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1

 

 

Predstavy o cenách vysokých prenosných solárnych panelov búra tento ultraľahký pomocník na cesty, festivaly a stanovačky. Slkúži ako dodatočný zdroj pre kempobý lampáš Indigo Plus, no poradí si aj s mobilným telefónom, tabletom, osvetlením, alebo ako nabíjačka externých batérií.

Poskytuje napätie 5 – 5,5V a prúd 370-400 mA. Kábel dlhý 4m je dostatočný pre umiestnenie panela pre efektívne využitie slnečného svitu. Je vyrobený z odolného ABS plastu.

V našom E-shope za fantastických 13,90 >>

 

12V dynamo nabíjačka s autozásuvkou

kemping-dynamo-nabijacka-mobil-iPhone-smartphone-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1

 

 

Kedykoľvek vám poskytne energiu re mobil, smartphone, GPS, iPod alebo čokoľvek, čo má 12V autozásuvku – autozapaľovač.

Je úplne poháňané ľudskou silou. Max. výkon až 14,2V so stabilným prúdom 800mA pri dostatočnom pohone kľukou z odolného materiálu

V našom E-shope za fér cenu 24,90 >>

 

Kito dynamo baterka

kemping-kito-baterka-LED-svetlo-outdoor-dynamo-nabijacka-freeplay-cista-energia-ecoprodukt.sk-1

Robustná a spoľahlivá baterka na Dynamo pohon nepotrebuje žiadne batérie, takže vás neprekvapí vybitá. Vďaka robustnej konštrukcii je vhodná aj do tvrdých prírodných podmienok, no svoje miesto si určite nájde aj u vás doma, na chate, v garáži, či pivnici ako šikovný zdroj svetla vždy po ruke.

Zaujala nás asi najlepšia ergonómia. Kľuka na spodnej strane je masívna a pevná. Zatiaľ, čo lampu môžete isto uchopiť do jednej ruky, druhou otáčate kľuku bez vyšmyknutia, alebo sklopenia kľuky. Pri pohybe cítite vibrácie výkonného dynama, ako pri zatlačení na plyn v športovom aute. Lampu pohodlne obsluhujete aj v hrubých rukaviciach.

To najlepšie: 60 sekúnd točenia kľukou postačí na 60 minút výkonného osvetlenia.  Je odolná voči striekajúcej vode.  Pogumovaný povrch je ideálny pre isté uchopenie, ale aj drsné zaobchádzanie.  Nájdete ju v našom Eshope za 19,90 >>

 

zdroj: ecoprodukt.sk (g)

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.