/Spríjemnite si letné večery vďaka solárnym svietidlám
zahradne-solarne-osvetlenie-solarne-retaze

Spríjemnite si letné večery vďaka solárnym svietidlám

Letná sezóna je takmer za dverami a nás čakajú dlhé teplé letné večery na záhrade, terase alebo v altánku. Spríjemnite si tieto neopakovateľné  chvíle pomocou vonkajších svietidiel – počas dňa sa nabíjajú len pomocou slnečného žiarenia a keď sa zotmie, vytvárajú príjemnú atmosféru.

solarne-zahradne-osvetlenie

Urobte Vašu záhradu originálnou

Klasické solárne osvetlenie chodníkov je na trhu už pomerne dlho. Do popredia sa čoraz viac dostávajú svetelné solárne reťaze, ktoré nachádzajú svoje využitie aj počas letných mesiacov. Sú originálne, vytvárajú príjemný dojem na vašej záhradnej párty a v neposlednom rade urobia svetlo tam kde nie je.

Solárna LED reťaz SolarCentre

Zažite atmosféru dávnych časov na vašich záhradných oslavách s prémiovou radou svetiel Lumify Vintage. Každý set obsahuje 10 svietidiel. V každom svietidle sa nachádzajú 4 starodávne vyzerajúce mikro LED diódy teplej bielej farby. Svietidlá sú vzdialené medzi sebou 80 cm. Celková dĺžka reťaze je 9,1 m (7,2 m svetiel a 1,9 m kábla medzi riadiacou jednotkou a prvým svetlom). Rada Lumify využíva vysoko výkonné elektrické obvody spolu s pokročilou technológiou USB nabíjania a technológiou úspory energie. Dosahuje sa tak vysoký výkon noc čo noc počas celého roka.

Záhradná solárna lucerna s USB

Nádherná dizajnová záhradná lampa s realistickým efektom mihotavého ohňa. LED vytvára efekt horiaceho plameňa. Po zotmení vydrží svietiť až 10 hodín.

Lampa sa skvele hodí na osvetlenie kvetinových záhonov, chodníkov a záhrad. Môžete ju položiť na stôl, alebo zapichnúť do zeme pomocou dizajnovej tyče a kolíka, ktoré sú takisto súčasťou balenia.

Lampa je navrhnutá tak, aby fungovala celoročne aj v oblastiach s vysokou oblačnosťou a poskytuje možnosť úsporného režimu, ktorý znižuje jas v prospech dlhšej prevádzky. Táto možnosť sa uplatní najmä v zime, keď je nedostatok slnečného žiarenia.

Solárne svetelné gule

Za zmienku stoja aj záhradné svietidlá v podobe kameňa, alebo gule. Počas dňa krásne dotvárajú váš exteriér, nepôsobia rušivo ba naopak sú dokonalou súčasťou vašej záhradnej skalky, alebo terasy. Po zotmení vytvoria príjemnú atmosféru a osvetlia vám dostatočne priestor v záhrade, ktorý by inak ostal zahalený tmou. 

Solárna záhradná guľa Esotec

Počas dňa reálne vyzerajúce kamenné dekoračné gule a počas noci stredobod pozornosti v záhrade. Robustná plastová PE konštrukcia vďaka ktorej sú gule vhodné na vonkajšie použitie počas celého roka. Výkonný 2W solárny modul s 5m káblom dokáže nabiť vstavaný Li-ion akumulátor za 6 hodín priameho slnečného žiarenia. S kolíkom do zeme a otočným kĺbom dokážete panel natočiť správnym smerom k slnku. S plne nabitou batériou dokážu tieto gule svietiť 20 hodín. Túto výkonnú kombináciu oceníte hlavne počas zimných mesiacov. Farba svetla sa plynulo prepína po približne 1 minúteAlebo môžete prepínačom zvoliť jednu, ktorúkoľvek farbu, ktorá bude svietiť nepretržite.

Solárne svietidlá sú nielen praktické, ale aj dizajnovo atraktívne a aj ten najnáročnejší zákazník si dokáže vybrať z našej širokej ponuky. Stačí urobiť len pár klikov a pohodlne nakúpite kúsky, ktoré rozžiaria vašu záhradu. 

solarne-zahradne-osvetlenie

Zdroj: ECO PRODUKT, vlastné spracovanie

Vo firme Ecoprodukt pôsobí na obchodnom a marketingovom oddelení. Má na starosti objednávky, logistiku a venuje sa písaniu článkov z oblasti zelenej energie, ale aj novinkám a zaujímavostiam z tejto oblasti.