/Dovolenka bez obáv so solárnou automatickou závlahou
solárna závlaha a záhradkárka

Dovolenka bez obáv so solárnou automatickou závlahou

Je mnoho vecí na ktoré nechcete pred dovolenkou zabudnúť. Okrem iných dôležitých veci, určite nikto netúži sa vrátiť z dovolenky a uvidieť svoje rastliny zvädnuté. Ale ako tomu predísť a zabezpečiť starostlivosť rastlinám počas dovolenky?

Automatická solárna závlaha to vyrieši za vás

Jedným z riešení je použitie automatickej solárnej závlahy, ktorá sa postará o to, aby vaše rastliny, ovocie, zelenina či celý skleník boli dostatočne zavlažené počas vášho oddychu na pláži.

automatická solárna závlaha irrigatia

Zavlažovacie sady sú napájané slnečným svetlom, čím automaticky prispôsobia množstvo závlahy aktuálnemu slnečnému svitu. Počas slnečných dní zavlažovacie cykly trvajú dlhšie a počas zamračeného počasia, zas naopak, kratšie. Presne tak ako to potrebujú vaše rastliny.

Prísun vody je zabezpečený z vášho suda na dažďovú vodu alebo z malého špeciálneho vedierka (rezervoár), ktorý sa dá zakúpiť. Dokážete tak recyklovať a opäť využiť dažďovú vodu.

Zavlažovacie sady vám môžu ušetriť až 90 % vody oproti závlahe pomocou záhradnej hadice, pretože zavlažovanie prebieha kvapkovou závlahou a využije sa tak doslova každá kvapka. Okrem šetrenia vody, automatická solárna závlaha ušetrí aj vaše starosti počas dovolenky.

Navštívte náš e-shop a vyberte si zo širokej ponuky solárnych zavlažovacích systémov pre vašu záhradu.

Pôsobí vo firme Ecoprodukt už niekoľko rokov na technickom aj reklamačnom oddelení. Zaoberá sa poradenstvom aj testovaním solárnych osvetlení, powerbánk, solárnych fontán a podobne.