/Najlepšie spôsoby ako sa zahriať na svahu, alebo v lese.

Najlepšie spôsoby ako sa zahriať na svahu, alebo v lese.

Skoncujte raz a navždy s nepríjemnou zimou na vašej obľúbenej lyžovačke. Medzitým ako sa budú všetci ľudia okolo vás klepať od zimy, vy môžete byť v teple aj bez toho, aby ste na sebe mali desať vrstiev oblečenia.

Táto predstava síce môže znieť ako science fiction, lenže opak je pravdou. Vedci konečne vymysleli praktický spôsob ako byť v teple, bez ohľadu na vonkajší mráz. Jeden z najväčších hitov tejto zimy je samovyhrievacie oblečenie, ktoré nepríjemnému mrazu nedá šancu. 

Samovyhrievacie oblečenie je poháňané batériami, ktoré sú pripojené vo vykurovacích článkoch integrovaných priamo v oblečení. Vďaka tomu sa oblečenie dokáže vyhrievať nezávisle na vonkajšiom prostredí a vy tak môžete ostať v teple za všetkých okolností


Vyhrievané ponožky

S vyhrievanými topánkami experimentovalo množstvo rôznych spoločností , lenže tento nápad bol nepraktický. Výrobcovia tak zvolili alternatívnu možnosť a vytvorili tak vyhrievacie ponožky. Tieto vyhrievané ponožky sú vyrobené z priedušných látok na odvod vlhkosti, ktoré pomáhajú udržiavať vysoký komfort a integrované vrecko slúži, ako úložný priestor pre akumulátor. Ponožky sú dokonca dodávané s diaľkovým ovládaním a umožňujú vám tak zvoliť nastavenie vyhrievania aj bez toho, aby ste vyzuli svoje topánky.


Vyhrievané rukavice

Výskumy na poli outdoorového oblečenia priniesli tie najpohodlnejšie rukavice na trhu. Vyhrievané rukavice Glovii sú na trhu absolútnou jednotkou v poskytovaní príjemného tepla a pohodlia pri všetkých vonkajších zimných aktivitách. Nielenže sú tieto rukavice veľmi príjemné na nosenie, ale disponujú aj možnosťou nastavenia vyhrievania. Rukavice sú navyše Touchscreen kompatibilné, takže v nich môžete kľudne písať na dotykovom telefóne. Tieto rukavice boli navrhnuté športovcami a outdoorovými nadšencami a sú tak overené v praxi!

Vyhrievaná čiapka s bluetooth
a možnosťou príjmania hovoru

Že stratíme väčšinu telesnej teploty cez našu hlavu je možno mýtus, avšak aj napriek tomu je veľmi dôležité udržiavať našu hlavu v teple. Vyhrievaná čiapka glovii vám ako jedna z mála na trhu poskytuje možnosť reálneho vyhrievania pomocou integrovanej batérie, ktorá vďaka dizajnu neprekáža. Navyše vám dáva možnosť využiť potenciál integrovanej bluetooth technológie, takže môžete jednoducho príjmať hovory len vďaka vašej čiapke. Elektronické prvky je navyše možné jednoducho odstrániť, takže môžete čiapku jednoducho oprať bez strachu o poškodenie elektronickej časti.

Vyhrievané vložky do topánok

Vyhrievané ponožky možno niesú to pravé pre vás, preto prišla spoločnosť Glovii s vyhrievanými vložkami do topánok, ktoré zaručia, že budete mať nohy stále v teple. Vyhrievané vložky glovii poskytujú až 6 hodín tepla na jedno nabitie. Podobne ako u vyhrievaných ponožiek, aj pri vložkách do topánok máte možnosť nastaviť si preferovanú teplotu pomocou diaľkového ovládania. Kto raz vyskúša vyhrievané vložky do topánok, už nikdy nebude chcieť lyžovať bez nich. Nieje dôvod, prečo by vaším nohám mala byť zima.

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.