/Hniezdo lásky z recyklovaných okien

Hniezdo lásky z recyklovaných okien

Fotograf Nick Olson a módna návrhárka Lilah Horwitz sú pár, ktorý berie svoje sny veľmi vážne.
Obaja opustili svoju každodennú prácu, aby si postavili dom z recyklovaných okien. Ich jedinečné obydlie je situované v prekrásnom horskom prostredí západnej Virginie, na rovnakom mieste, kde na svojom prvom rande snívali o sledovaní západov slnka v spoločnom domove.

Ekologický dom z recyklovaných okien

Romantický pár prišiel s nápadom postaviť ekologický dom z recyklovaných okien, ktoré pozbierali v okolí a starožitníctvach a vybudovali z nich calú fasádu.Takto tiež získali množstvo prirodzeného svetla, čo znižuje spotrebu energie z umelých zdrojov.

Len pár týždňov po tom, čo na svoje obľúbené miesto nanosili všetko potrebné, stál tam unikátny dom. Zvyšok bol postavený tiež z recyklovaného starého dreva. Nábytok v je štýle vintage a dokonca získali aj staré kachle, ktorými si kúria počas zimy.

Preklad a spracovanie: Goyaa

article by Ana Lisa Alperovich
zdroj: inhabitat.com

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.