/Ako si nabiť nielen iPhone pomocou skvelej solárnej nabíjačky
iphone a solárna nabíjačka

Ako si nabiť nielen iPhone pomocou skvelej solárnej nabíjačky

Slnko nám ponúka energiu, ktorá je jednou z najdostupnejších a najčistejších foriem obnoviteľnej energie, ktorú môžeme dnes získať. Zaujímavým aspektom solárnej energie je aj finančná stránka, keďže náklady na vytvorenie solárnej energie sú minimálne a veľkým benefitom je to, že nemá negatívny dopad na životné prostredie.

Solárna nabíjačka mobilného telefónu pre každého

Mobilný telefón a tablet sú v súčasnosti asi najpoužívanejšími zariadeniami v každej domácnosti.Tým, že ich používame takmer neustále, je potrebné ich nabíjať veľmi často. Ako najlepšie využiť slnečné žiarenie na nabíjanie týchto zariadení? Pomocou solárnej nabíjačky získate dostatok energie na ich nabitie. Ľudia si solárnu nabíjačku spájajú hlavne s činnosťami v prírode, akými sú turistika, rybolov, turistický kajak a podobne. Môžeme si položiť otázku, prečo ju nevyužiť aj doma, alebo v práci? Nech budete kdekoľvek, solárnu nabíjačku si jednoducho zabalíte do tašky, vezmete so sebou a už sa nemusíte trápiť s tým, že nemáte kde nabiť svoje mobilné zariadenie.  

Spoločnosť Xtorm ponúka výkonnú a univerzálnu solárnu nabíjačku, ktorá má vstavaný solárny panel, jej povrch je pogumovaný a matný čo zabezpečuje, že nabíjačka je chránená od rôznych povrchov.

Kliknite na obrázok a pozrite si produkt v našom e-shope.

Panel dosahuje výkon 3,5 w a táto solárna nabíjačka je pre Vás ta správna voľba, pri vašich aktivitách nielen v prírode,ale aj počas letných grilovačiek na záhrade, alebo na rybačke. Interná batéria má schopnosť uchovať až 6000 mAh. Ak chcete dosiahnuť plné nabitie tejto solárnej nabíjačky pomocou slnečného žiarenia, trvá to iba 10 – 12 hodín. Predstavte si že sedíte na svojej obľúbenej rybačke, trávite čas na horách alebo si vychutnávate chvíle s rodinou a vaša solárna nabíjačka sa nabíja len vďaka slnečnej energií. Solárny panel je dostatočne výkonný a veľká kapacita internej batérie vám zaručí dostatok energie pre vaše mobilné zariadenia. Jednoduché riešenie. A keď pôjdeme stanovať, na turistiku, či na chatu, pribalíme si nabíjačku do batožiny, a nebudeme mať problém s hľadaním elektrickej siete.

Použitie je veľmi jednoduché. Xtorm Lava stačí len roztvoriť, vystaviť slnečnému žiareniu a nabíjanie sa ihneď začne. Výhodou tejto solárnej nabíjačky je to, že ju môžete nabiť pomocou elektrickej siete, alebo USB.

https://www.youtube.com/watch?v=av7LVwbhL5Q

Nabitie dvoch zariadení súčasne

Stav nabíjania ukazuje modrý LCD displej. Solárna nabíjačka Lava, má pri plnom nabití toľko energie, že dokáže dobiť váš smartfón niekoľkokrát. Jej veľkou výhodou je to, že je vhodná pre každé zariadenie, dokonca môže nabíjať dve zariadenia naraz. Na prednej strane disponuje s dvomi štandardnými USB portmi, micro USB nabíjacími káblami. Na druhej strane sa nachádza štandardný USB nabíjací kábel .

Externá nabíjačka nielen pre turistov

Radi trávite čas na horách a chcete ostať v spojení so svetom? Už nemusíte myslieť na to, či je vaše mobilné zariadenie dostatočne nabité pred tým, ako vyrazíte z domu.

solárny batoh swiss peak
Kliknite na obrázok a pozrite si produkt v našom e-shope.

Solárny batoh Swiss Peak 7W 20 l predstavuje pre vás ideálne riešenie. Nielen že si vezmete so sebou veci potrebné pre váš pobyt na horách,ale jednoduchým spôsobom dobijete aj vaše mobilné zariadenie. Solárny batoh od spoločnosti Swiss Peak má vpredu umiestnený solárny panel s výkonom 7W, ktorý zabezpečuje nabíjanie aj počas zamračeného počasia.

solárne nabíjačky cta

Vo firme Ecoprodukt pôsobí na obchodnom a marketingovom oddelení. Má na starosti objednávky, logistiku a venuje sa písaniu článkov z oblasti zelenej energie, ale aj novinkám a zaujímavostiam z tejto oblasti.