/Vyhrievané rukavice, ktoré si zamilujú nielen lyžiari
vyhrevane-rukavice-nahlad

Vyhrievané rukavice, ktoré si zamilujú nielen lyžiari

Poznáte aj vy ten pocit, keď sa teploty v zimných mesiacoch vyšplhajú k extrémnym mínusom a vy sa práve chystáte na svah alebo do hôr? Skrehnuté ruky na cencúľ vedia v mrazivom počasí potrápiť nejedného nadšenca zimnej horskej turistiky, lyžiara alebo motorkára. Nepremokavé vyhrievané rukavice zabezpečia, že vaše ruky ostanú v teple pri akýchkoľvek zimných aktivitách za každých okolností. Ohrev rukavíc majú na starosti dve nabíjateľné Li-Pol batérie. Tie zabezpečujú ohrev kvalitných karbónových vlákien, ktoré zohrievajú rukavice.

Spracovanie a funkcionalita vyhrievaných rukavíc

Spracovanie rukavíc je veľmi kvalitné. Povrch vyhrievaných rukavíc je vyrobený zo špeciálneho materiálu obsahujúceho vodeodolnú membránu – Hypora. Vo vnútri je použitý hrejivý materiál 3M Thinsulate, ktorý pomáha udržať generované teplo vo vnútri rukavíc.

Celkovo si môžete vybrať z 3 režimov intenzity ohrevu rukavíc. Prvý pri výhrevnosti 100 %, druhý pri výhrevnosti 66 % a tretí, kedy sú rukavice vyhrievané na 33 % celkového výkonu. Pri poslednom režime dokážu vyhrievané rukavice pri plnom nabití zohrievať vaše ruky až 6 hodín.

Tri režimy intenzity vyhrievania rukavíc

V balení nájdete samotné rukavice, dva kusy batérií a adaptér z vymeniteľnými koncovkami, aby ste mohli batérie nabiť aj v zásuvkách pri pobyte v zahraničí.

Pozrite si naše krátke video, v ktorom sme vám ukázali tieto skvelé vyhrievané rukavice a súčasti samotného balenia do posledného detailu.

Navštívte náš e-shop a pozrite si z nášho širokého výberu nielen vyhrievaných rukavíc, ale aj ďalšieho vyhrievaného oblečenia.

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.