/Sprievodca výberom darčeka 2018
blog tipy na darceky

Sprievodca výberom darčeka 2018

Pokiaľ vás nebaví predvianočný ošiaľ a preplnené obchody, urobte si vianoce pohodlnejšie a nakúpte si vianočné darčeky z pohodlia vášho domova. A nie hocijaké darčeky! Potešte sa tento rok s darčekom šetrným k životnému prostrediu. Či už ide o solárne dekoračné osvetlenie, vianočné LED reťaze, osvetlenie stromčeka alebo unikátny darček pre vašich blízkych. Spravte si kávičku alebo čaj, pohodlne sa usaďte a hor sa do nakupovania.

Pre koho bude unikátny darček?

Darček pre muža 👨

Každý vie, že vybrať unikátny darček pre muža nemusí byť tá najľahšia úloha. Nikdy nič nechcú, nič nepotrebujú a všetko majú. Ale každý chlap si aj tak zaslúži poriadny darček. Najlepšie praktický, ktorý sa mu často zíde. My vám presne takéto darčeky ponúkame. Výbava do auta, solárna nabíjačka, dynamo baterka či prenosný solárny panel.

Darček pre ženu 👩‍🦰

Prírodné mydloAj nežnejším polovičkám máme čo ponúknuť. Každá žena sa nechá rada omámiť príjemnou vôňou mydla vyrobeného z prírodných materiálov. Takisto nepohrdne relaxačnou sviečkou alebo voňavým vrecúškom do kúpeľa. Nič nepokazíte ani solárnym stromčekom či solárnym dekoračným osvetlením. Pre každú dámu sa niečo nájde.

Darček pre Deti 🙋‍♀️🙋‍♂️ 

Deti. No samozrejme, veď tie zbožňujú Vianoce asi najviac. Každé jedno si na Štedrý večer chce pod stromčekom nájsť niečo zaujímavé. Tak prečo ho nepotešiť solárnou stavebnicou alebo autíčkom na vodu. Autodráha na dynamo pohon? Áno, aj takéto niečo existuje. Ukážte svojim deťom ako sa dajú využívať alternatívne zdroje energie.

Darček pre Študentov 👨‍🎓 👩‍🎓

Každý študent sa vo svojom uponáhľanom a nikdy nič nestíhajúcom študentskom živote ocitol s vybitým telefónom. Čo tak 8GB USB kľúč a záložná batéria v jednom? To je vychytávka. Študenti veľa cestujú tak aj taká solárna nabíjačka je veľmi dobrým darčekom. Pre iPhone užívateľov tu máme rôzne ochranné puzdra so zabudovanou záložnou batériou. Vybitý telefón? Už nikdy!


Koľko plánujete minúť?

Darček do 15 €

Darček do 25 €

  Darček nad 25 €


Hľadáte niečo konkrétnejšie?

Darček pre Rybára 🦈

Každý rybár potrebuje svetlo na ktoré sa dá spoľahnúť. Solárne a dynamo lampáše môžete nabiť priamo v prírode. Dlhé čakania si môže spríjemniť počúvaním multifunkčného solárneho a dynamo rádia, ktoré nepotrebuje žiadne batérie. Ak váš nadšený rybár chodí aj na dlhšiu rybačku, určite ocení možnosť dobíjať svoju elektronickú výbavu pomocou solárneho prenosného panelu alebo solárnej nabíjačky. Prírodným mydlom si môže umyť ruky bez toho, aby znečistil vodu.

Darček pre Turistu ⛺️

Turista na svojich potulkách prírodou potrebuje spojenie so svetom v prípade nebezpečenstva, svoj mobil či navigáciu môže dobiť solárnou nabíjačkou alebo solárnym batohom. V prípade stanovačiek a nočných výletov sa vždy zídu solárne a dynamo lampáše. Ruky si môžete umyť hygienicky aj v prírode a to bez toho aby ste znečistili prírodu vďaka prírodným mydlám.

Darček do Záhrady 🌳🌲

Záhrada je najkrajšia keď je vkusne aj funkčné osvetlená. Predstavivosti sa medze nekladú pokiaľ je z čoho vyberať. Z našej ponuky solárne svietidlá a svetlá si vyberie aj ten najnáročnejší zákazník. Od podlahových svetiel, cez senzorové osvetlenia, bodové osvetlenie alebo veľmi aktuálne vianočné svetielka.

 

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.