/Sezóna jazierok a bazénov: Solárne pumpy a prevzdušňovače sú lacnejšie.
bazen-solarne-pumpy-zahradne-jazierka-

Sezóna jazierok a bazénov: Solárne pumpy a prevzdušňovače sú lacnejšie.

Sezóna záhradných jazierok a bazénov je v plnom prúde a predajcovia sa predbiehajú v neobvyklých zľavách. Schéma  zavedeného trhového modelu – „predaj lacno produkt a zarob na spotrebnom tovare“ je mnohým známa.  Ako je to s bazénmi?

Bežný záhradný bazén, ako sa zdá, je v súčasnosti oveľa dostupnejší. No jeho nákupná cena nemusí zohľadňovať prevádzkové náklady. Za jednu sezónu prevádzky väčšieho komfortného bazéna utratíte stovky eur za chemikálie, k tomu údržba technologického zariadenia (filtre, pumpy).

Zamerali sme sa na spotrebu energie.

V prípade bazéna to nie je vôbec lacná záležitosť. Či už máte záhradné jazierko, alebo skvelý bazén, každý potrebuje filtráciu, prevzdušnenie, aby ste si mohli v horúcich letných dňoch vychutnať číru chladnú vodu. Technologické zariadenia sú hladné po energii a netaja sa vysokou spotrebou.

bazen-solarne-pumpy-zahradne-jazierka-

 

Riešením je solárna pumpa

V našej ponuke nájdete niekoľko možností, ktoré síce vyžadujú prvotnú investíciu, no časom sa vám splatia samé a nezaťažia váš účet za elektrinu ani o cent navyše. 100-120 slnečných dní je úplne postačujúcich, aby ostal váš bazén, či záhradné jazierko plné čírej a zdravej vody. Navštívte náš obchod a rozhliadnite sa>>

Solárna pumpa Garda Výkonné prúdové čerpadlo a 25 W solárny modul sú dokonale zladené.
Solárny jazierkový prevzdušňovač „Solar Air-S“ vám bez prevádzkových nákladov a s maximálnym výkonom 120l/h, zabezpečí optimálny obsah kyslíka vo vašom záhradnom jazierku.

 

 

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.