/„Hitch Hotel“ – rozkladateľný príves slúžiaci ako karavan

„Hitch Hotel“ – rozkladateľný príves slúžiaci ako karavan

Doprajte svojmu vozidlu upgrade s týmto rozkladacím prívesom s názvom Hitch Hotel. Tento bezkolesový príves je navrhnutý tak, aby sa dal rozložiť a mohlo ho odviesť osobné auto. Poslúži tak pri každom výlete, na ktorý sa rozhodnete ísť vašim autom.

vybavenie pre karavany

Ako sme už uviedli, tento obytný príves nemá žiadne kolesá. Ultraľahký rám obklopujúci tento karavan tvorí platformu pre vysunutie rozťahovacej časti, ktorá po zaparkovaní vytvorí plnohodnotný obývateľný priestor.

hitch-hotel-karavan-na-ceste

Rozťahovaciu časť jednoducho vysuniete, až kým sa neuvoľnia a nezaaretujú 4 podporné nohy a je to. Máte k dispozícii malú útulnú izbičku a kemping môže začať. Takto rozložený karavan môžete použiť aj ako odkladací priestor pre vaše vybavenie. To bol aj pôvodný účel tohto zaradenia – skladovanie horských alebo elektrobyciklov.

hitch-hotel-rozlozeny-karavan

Ako to však býva pri väčšine nápadov, ktoré majú potenciál, koncept sa vyvinul do niečoho ešte sofistikovanejšieho, a tak vznikol tento rozkladací karavan. Hitch Hotel poskytuje pri rozložení dostatok priestoru pre 3 dospelé osoby. Je vodeodolný, takže svoju posádku dokáže ochrániť aj pred silným dažďom. Príves resp. karavan má dokonca aj strechu, takže si môžete dopriať dostatok čerstvého vzduchu pri leňošení vo vnútri.

CTA-elektricke-bicykle

Zdroj: awesomestuff365.com      Fotky: awesomestuff365.com

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.