/Trinity – vaša osobná prenosná veterná turbína ako nabíjačka na mobilný telefón, či tablet.
veterna-turbina-trinity-nabijanie-tablet-iphone-mobil-cista-obnovitelna-energia-

Trinity – vaša osobná prenosná veterná turbína ako nabíjačka na mobilný telefón, či tablet.

Trinity je prenosná veterná turbína na nabíjanie mobilného telefónu alebo tabletu cez USB. 30 centimetrový valec pohodlne zbalíte do batožiny na túru, či letný festival. Energiu dodáva 15 W generátor a nemusíte sa báť ani bezvetria, pretože má vstavanú batériu s impozantnou kapacitou 15000 mAh. (bežný smartphone má cca 1500-2600 mAh pre 1-2 dni prevádzky).

Po otvorení roztvoríte tri hliníkové čepele a vysuniete oporné nohy, ktoré môžete prispôsobiť tak, aby turbíne zabezpečili dostatočnú oporu. Po zasunutí nôh sa aj veterné čepele zasunú automaticky. V dolnej časti sa nachádza USB port a mini USB na pripojenie zásuvky.

veterna-turbina-trinity-nabijanie-tablet-iphone-mobil-cista-obnovitelna-energia-

 

veterna-turbina-trinity-nabijanie-tablet-iphone-mobil-cista-obnovitelna-energia-

Váš mobilný telefón dokáže z batérie nabiť 4 až 6 krát, kým bude potrebovať vlastné dobitie. Na to slúži veterná turbína, ktorá sa postará o energiu kdekoľvek mimo civilizácie, kde nie je dostupná elektrická sieť.

Projekt realizujú Einar Agustsson a Agust Agustsson na portáli Kickstarter. Podarilo sa im získať podporu dobrovoľných darcov, aby uviedli Trinity do komerčnej výroby. Prednosťou je jednoduchosť zariadenia a predovšetkým využitie čistej energie z obnoviteľného zdroja.

solarne-svetelne-dekoracne-podlahove-retaz-senzorove-osvetlenie-LED-02
Vďaka predaju eko-výrobkov v našom Eshope vám môžeme prinášať tieto zaujímavé články.

 

Zdroj: https://www.kickstarter.com/projects/skajaquoda/trinity-the-portable-wind-turbine-power-station

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.