/6 tipov na darček pre ženu

6 tipov na darček pre ženu

Aj vy zháňate darčeky na poslednú chvíľu? Viete/neviete čo, kde, ale zápchy na cestách, stres, bla bla….

Nezdržiavajme rečami a poďme sa pozrieť, čo tu máme…

solarne retaze 1 Solárne party a dekoračné svetláAk sa vaša nežná polovička rada stará o vzhľad terasy, či záhrady, určite ju poteší tento sortiment, vhodný nielen ako vianočná výzdoba, ale najmä celoročné spríjemnenie chvíľ v súkromí, či s priateľmi na návšteve.Solárne dekoračné svetlá v podobe LED reťazí, závesných a stolových lámp je ideálnym darčekom. Nevyžadujú žiadnu zložitú inštaláciu, ťahanie dodatočného elektrického vedenia a ďalších prác, ktoré by od vás manželka očakávala. A najmä, za rok vám nezvýšia účet za elektrinu ani o cent, pretože sú nabíjané solárne.

Solárne dekoračné svetlá >>
relaxačné sviečky 2. Wellness relaxačné vrecúška do kúpeľa

Nie je nič lepšie, ako si dopriať horúci kúpeľ so 100% prírodným a ručne vyrobeným bylinným kúpeľovým vrecúškom. Bylinky sú uložené v „čajovom vrecku“, ktoré zaisťuje, že bylinky vám vo vani neurobia neporiadok. Vrecko aj obal sú vyrobené z biologicky rozložiteľného materiálu.Nie sú testované na zvieratách na rozdiel od väčšiny kozmetiky na trhu.

Rôzne druhy a vône tu>>
relaxacne sviecky 3. Prírodné relaxačné sviečky100% prírodná ručne vyrobená relaxačná sviečka pre vytvorenie najrôznejších nálad. Zapáľtesi sviečku, doprajte si horúcu kúpeľ a relaxujte.Sú účinné proti stresu, neobsahujú parafín, knôt je vyrobený z bavlny a je spevnený stlačeným kartónom. Vydržia horieť až 14-16 hodín.Rôzne druhy a vône tu>>
masazna sviecka 4. Prírodné masážne sviečkyDoprajte si skutočne jemný a vzrušujúci zážitok s týmto netradičným prírodným výrobkom, ideálne vo dvojici s partnerom. 100% prírodná, ručne vyrábaná masážna sviečka 3v1 poskytuje príjemné intímne svetlo.Vosk s nízkym bodom tavenia jednoducho nalejte na pokožku a vmasírujte klasickým spôsobom. Jedinečné 100% prírodné a rastlinné oleje môžu byť použité priamo na kožu pre jej hydratáciu. Možno ju použiť aj na pery alebo na celé telo. Vyrobené v GB.rôzne druhy len za 12,90 >>
wonder bag pomale varenie 5. Vak na pomalé varenie – WonderbagTepelne izolovaný vak umožňuje dovariť pokrm, ktorý bol uvedený do varu, bez použitia akejkoľvek ďalšej energie.
Znižuje spotrebu v rodinnom rozpočte až o 30%. Vo vaku Wonderbag môžete uvariť veľa teplých a chutných pokrmov a zároveň ušetriť energiu, peniaze a hlavne váš čas, ktorý by ste inak strávili varením.Vak Wonderbag pracuje na princípe dlhodobého uchovanie tepla. Najprv pokrm v hrnci na sporáku privediete do varu, potom hrniec s pokrmom vložíte do vaku Wonderbag a vak uzavriete.
Po niekoľkých hodinách (podľa typu pokrmu) hrniec s pokrmom z vaku vytiahnete a jedlo môžete rovno servírovať na stôl.Wonderbag je ručne vyrábaný v Afrike. Za každý zakúpený wonderbag získa jedna africká rodina ďalší zdarma, ktorý by si inak nemohla nijako dovoliť.

Vyberte si z rôznych vzorov>>
usporna eco kettle kanvica 6. Úsporné rýchlovarné kanvicePatentovaný dvojkomorový systém vám ohreje len toľko vody, koľko potrebujete. Zvyšok ostáva pripravený v kanvici na ďalšie použitie. Vylievanie nespotrebovanej vody je minulosťou.Eco Kettle je o 31% efektívnejšia, než bežné kanvice a je ohľaduplná k životnému prostrediu. Vyššia nadobúdacia cena je samozrejme reálne návratná, pretože nielen samotná úspora energie najväčšieho elektrického “žrúta” v domácnosti čo to ušetrí na účtoch. Predovšetkým precízna anglická výroba a špičkové materiály zaručujú, že kanvica ďaleko prežije dobu svojej návratnosti a nebudete ju musieť meniť po 2-4 rokoch.Pozri sem>>

Už od roku 2010 sa pohybujeme vo svete inovatívnych technológii, ktoré riešia problém elektrického pripojenia mimo elektrickej siete - Off grid. Našim cieľom je pomáhať šetriť energiu, pretože ako prax ukazuje úspora nevyrobenej energie je ešte efektívnejšia, ako vyrobená energia.